Handbjerghus Efterskole

 

Vi tilbyder faglighed, skæg og ballade, og du får en målrettet undervisning og et helt unikt fællesskab.

Vi tilbyder faglighed, skæg og ballade, og du får en målrettet undervisning og et helt unikt fællesskab.

NÅR UDE BLIVER HJEMME
Handbjerghus Efterskole er en almen eksamensforberedende efterskole med fokus på samvær, fællesskab og nærhed. En stor ”familie” og et hjem væk fra hjemmet, hvor „leg“ er en vigtig del af fundamentet. Vi tilbyder faglighed, skæg og ballade og du får en målrettet undervisning og et helt unikt fællesskab. af fundamentet.

ALMEN EFTERSKOLE

Handbjerghus tilbyder et skoleår, som du vil se tilbage på med glæde og tænke: “Det var s.. sjovt at gå i skole!” Hverdagen på Handbjerghus er bygget op omkring de boglige fag først på dagen og valgfag sidst på dagen. På den måde afslutter du dagen med lyst og leg, fordi du fordyber dig på en anden måde, i de valgfag du selv har valgt. På Handbjerghus Efterskole skal der være plads til alle. Vi vil skabe samvær og relationer på tværs af køn, alder og klasser, og give dig det bedste år i dit liv.

MOTOR

Handbjerghus 2 48 Handbjerghus 2 239Hos os kan du have faget motor, hvor du bl.a. reparer og vedligeholder skolens biler, du lærer også at køre bil. Først på en flad bane og med automatgear, så du lærer at styre, gasse op, bremse og standse bilen, så lærer du at køre med gear. Derefter er der mulighed for at lærer at køre offroad på vores store bane i varieret terræn.

NAIL’D IT

Du kan også blive diplomuddannet negleteknikker i samarbejde med ProNails.dk. Vores lærer Michelle har haft egen salon i Thisted i 10 år, hvor hun har uddannet negleteknikkere.

MOTOCROSSHandbjerghus 2 151

Vi har motocross, hvor der køres stærkt og læres teknikker. Jo mere teknik du lærer, jo sjovere har du det på cyklen. Instruktøren på faget, Morten, kører selv både trial og enduro, derfor vil du også komme til at afprøve teknikkerne fra begge dele kombineret med cross-træningen.

ESPORT

VIL DU DYRKE DIT TALENT INDENFOR CS:GO?

Med valgfaget esport vil du få ambitiøs og målrettet undervisning, så du kan udvikle dig som spiller og få mulighed for at blive én af de bedste indenfor Counter Strike Global Offensive. Du vil få intens træning af instruktøren Rafael, som selv har dyrket esport på højt plan. Han vil give dig en bedre forståelse for teori, teknik, strategi og at samarbejde på hold.

HARDBALL

Få pulsen op og adrealinen til at pumpe
Hardball er en sjov intensiv holdsport, hvor du forbedrer dine motoriske og psykiske færdigheder. Du træner blandt andet din reaktionsevne, dit mod, samarbejde og din taktisk forståelse.

Hardball handler om taktik og strategi i ligeså høj grad, som det handler om åben krig. Det kræver snilde og koordinering at gå fra banen som sejrherre. Teamwork er vejen frem, så I skal uddelegére roller og opgaver inden start for at få et taktisk forspring. Er du en iskold strateg eller byttet? 

REFASHION
ER DU EN STILBEVIDST GENBRUGER?

REfashion er et bæredygtigt valgfag, hvor du lærer at bruge genbrugstøj, til at skabe noget nyt. Faget handler om ikke at smide sit gamle tøj ud, men i stedet bruge det på en ny måde og skabe dit helt eget look og design. Du designer dit eget tøj gennem upcycling og redesign, der gør genbrugstøjet unikt.

Handbjerghus 2 314 Handbjerghus 2 358

11. MARTS 2018, HANDBJERGHUS EFTERSKOLE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *