Søndersognenes Strikkecafé

HVAD ER STRIKKECAFÉEN EGENTLIG FOR NOGET – OG HVEM NYDER GODT AF VORES INDSATS?

Søndersognenes Strikkecafé kombinerer glæden ved at strikke til forskellige gode formål med hyggeligt, socialt samvær i konfirmandstuen ved Søndbjerg Præstegård. Strikkecaféen er for alle – både begyndere og garvede udi al slags håndarbejde. 

Vi skal hygge os, men det egentlige formål er velgørenhed. Formålet er at strikke til værdigt trængende. Værdigt trængende kan bo langt fra os – eller henne om hjørnet. Hvem vi strikker til fordel for, vil skifte, og sammen vil vi tale os frem til, hvilke grupper eller hvilken organisation vi i en given periode vil arbejde for. 

Vi strikker osse dåbsklude til kirkerne i Søndbjerg og Odby. Denne smukke skik er efter aftale med præsterne blevet indført. Vi har mønstre og materialer og kan altid bruge nogle dygtige strikkere 🙂 

Inspiration, tips og tricks udveksles for fuldt blus, når både nybegyndere og erfarne mødes. Du kan osse tage et privat håndarbejde med; det står alle frit for, hvad de strikker eller hækler og til hvem – og man er fri til selv at finde niveauet for deltagelse i strikkecaféens projekter. 

Til en god strikkeaften hører selvfølgelig kaffe. Den serverer vi – og eventuel kage tager man selv med. Hvornår vi mødes vil fremgå af kirkebladet og kalenderen på denne hjemmeside. Du skal være hjertelig velkommen!

Har du brug for kørelejlighed eller oplysninger i øvrigt, er du velkommen til at ringe til fru Grethe Ebdrup, tlf. 51 20 74 28. 

Søndersognenes Strikkecafé & Søndbjerg-Odby Menighedsråd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *