Hvor langt skal der være til købmanden?

Som onde ringe i vandet breder skole- og butiksdøden sig rundt omkring. Og med lukning af Søndbjerg efterskole og Dagli’-brugsen i Hvidbjerg som nedslående fakta tvinges vi nu osse helt lokalt til at se problemet i øjnene. Købmand Annette Pinderup i Kwik Spar hér i Uglev har varslet, at det – som tilstanden er p.t. – ikke er sikkert, at der i fremtiden vil være en butik i Uglev. Derfor opfordres alle til at give deres stemme til kende i dén debat, som vi håber at kunne starte med dette indlæg. Annette efterlyser folks synspunkter generelt. Er det f. eks. “hjerteblod” for byen, at der findes en købmand – eller er det bare “bekvemt” lige at kunne smutte op efter en kvart piskefløde? Alle kommentarer er velkomne og nødvendige i debatten! Som bruger af hjemmesiden kan du kommentere dette indlæg. Eller du kan udtrykke dig på andre måder. Men at det er nu, der skal handles, kan der nok ikke være megen tvivl om. Med Annettes ord: “Hvad vil lokalbefolkningen?”

UGLEV OG OMEGNS BORGERGRUPPE

2 thoughts on “Hvor langt skal der være til købmanden?

  1. Dorte R. Kristensen

    Jeg er SÅ glad for Annette gir lyd inden det er for sent , det gir os nemlig mulighed for og vise om vi VIL ha en købmand i byen skal være den første til og erkende jeg ikke har handlet nok hos hende …..hvilken jeg NU er bevidst om og har lavet om på dags dato !! håber fler vil gøre det samme 😉 jeg tænker vil i være med til og vise vi bakker op om butikke ??

  2. admin

    Borgerforeningen indkalder meget snart til et borgermøde omkring købmandens fremtid. Hold øje med opslag ved købmanden samt hér på hjemmesiden!

    UGLEV OG OMEGNS BORGERGRUPPE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *