Man binder os på mund og hånd…

Tyskernes besættelse af Danmark markeres i Odby Kirke på mandag 9. april. Senere festligholdes Befrielsen i dagene 4. og 5. maj.

Tyskernes besættelse af Danmark markeres i Odby Kirke på mandag 9. april. Senere festligholdes Befrielsen i dagene 4. og 5. maj.

Danmarks Besættelse markeres i Odby Kirke på mandag 9. april kl. 19:30: Dybt i folkets bevidsthed ligger erindringen om Tysklands besættelse af Danmark, der som bekendt fandt sted i den årle morgenstund 9. april 1940. I dette forår lader vi den kollektive, danmarkshistoriske erindring om Danmark 1940-45 danne rammen om tre sceancer i Odby Kirke med den overordnede titel ‘Besættelse, budskab, befrielse’. Gennem sang, musik, oplæsning, meditative stunder og bøn hengiver vi os til de stemninger, som historien vækker i os. Første sceance er på mandag 9. april kl. 19:30, hvor vi i løbet af 35 minutter vil komme ind på nogle af de begivenheder, der knytter sig til besættelsesdatoen – og hvad derpå fulgte. Senere på foråret følger yderligere to sceancer i Odby Kirke, der omhandler frihedsbudskabet og Danmarks Befrielse – hhv. 4. og 5. maj. Alle er velkomne!

4. APRIL 2018, SØNDBJERG-ODBY MENIGHEDSRÅD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *